Jdi na obsah Jdi na menu

Výsledky míčového sedmiboje mužů 2007

7. 6. 2008

Kerbr ovládl v Bezděkově oba dva míčové sedmiboje

 
 Obrazek
BEZDĚKOV - Králem bezděkovských míčových sedmibojů se stal bezesporu Zdeněk Kerbr. Nejdříve ovládl s českým volejbalovým reprezentantem Lubomírem Staňkem 13. ročník sedmiboje mužů, o den později se potom radoval s partnerkou Jiránkovou z vítězství v 7. ročníku smíšených párů.
 
Sedmiboje se skládaly z deblů v tenisu, stolním tenisu, volejbalu a nohejbalu, fotbal se bodoval podle úspěšnosti v penaltách, házená v sedmičkách a basketbal v šestkách. Staněk s Kerberem profitovali díky „zlatým“ rukám v házené a basketbalových šestkách a to ještě překvapivě netriumfovali ve volejbale, kde je předčili nakonec celkově druzí Ondrové (Marek a Pravda), kteří byli obhájci loňského vítězství.

 

Výsledky - míčový sedmiboj mužů:

1. Staněk, Kerbr 31 bodů, 2. Ondrové 27, 3. Hošpes, Šmíd 27, 4. Doležal, Babka 23, 5. Málek, Zvolánek 22, 6. Kohl, Málek 19, 7. Dočekal, Hora 18, 8. Vašíček, Holenda 17, 9. Jakeš, Klofáč 16, 10. Slavík, Trepera 13.

 

Sedmiboji vládli déšť a Staněk s Kerbrem
 
BEZDĚKOV - Řada známých tváří se objevila na tradičním míčovém sedmiboji v Bezděkově u Chotěboře. Třináctý ročník vyhrála dvojice Zdeněk Kerbr, Lubomír Staněk.
 
 Odčarovala tak kouzlo Ondřejů Marka a Pravdy, kteří z posledních šesti předchozích ročníků vyhráli pět. Ti se museli spokojit s druhou příčkou.

„Z třinácti ročníků jsem chyběl jen jednou, jednou už jsem to s Ondrou Boulou vyhrál,“ smál se český volejbalový reprezentant Lubomír Staněk. Tentokrát však jeho tradiční parťák chyběl. „Ondra pořádá svůj vlastní sedmiboj u Příbrami ale Kebos (Zdeněk Kerbr) ho určitě dokonale zastoupí,“ nebál se Staněk.

Oprávněně, Kerbr Boulu skutečně nahradil. „S Ondrama jsme se vždycky prali, po každé to bylo o bodíček. Teď jsme jim to vrátili,“ dodal Staněk.

Stále více populární sedmiboj se málem ani nekonal. „Ráno jsem si do areálu nebral ani věci. Hrozně lilo, moc jsem nevěřil, že se uskuteční,“ potvrdil jeden z organizátorů Ondřej Marek.

To hokejista Josef Vašíček vyhlížel, jestli se ukáže slunce a vysuší promočené kurty. „Jasně, že kvůli tenisu, přijel jsem sem s Michalem Holendou (hráč extraligových Mariánských Lázní – pozn. autora). Chceme vyhrát,“ zubil se šestadvacetiletý český reprezentant.

Dočkal se i on a s Holendou tenis jasně vyhráli.
K vidění byly i další zajímavé postavy, do Bezděkova přijeli například volejbalový rozhodčí Martin Hudík, nebo trenér českých reprezentačních kadetek Aleš Novák.
 

Náhledy fotografií ze složky míčový sedmiboj mužů 2007